Duraquartz heftruck

DuraQuartz is een industriële naadloze vloer op basis van acrylaat met unieke eigenschappen, die zich de afgelopen 30 jaar bewezen heeft als een betrouwbare kunststofvloer. Deze bekendheid is te danken aan het feit dat de DuraQuartz vloer flexibel en slijtvast is en bestand tegen een groot aantal chemicaliën.

De oppervlaktestructuur kan variëren van glad naar antislip. De vloer voldoet aan de HACCP normen en een PBV verklaring is ook geen bezwaar. Een van de belangrijkste eigenschappen een DuraQuartz vloer is de korte droogtijd of wel een snel drogende vloer. Nadat de vloer applicatie gereed is, mag deze na 2 uur weer volledig belast worden.

Toepassing DuraQuartz Acrylaat

De DuraQuartz vloer kan worden aangebracht in binnen en buiten situaties.

Wij passen ons systeem toe in de voedingsmiddelen industrie, ziekenhuizen, verzorgingshuizen, bad & kleedruimtes, scholen, kantoren, opslagruimtes, drukkerijen, archieven, magazijnen, laboratoria, technische ruimtes, bakkerijen, keukens, brugdekken, laadplatforms, parkeergarage, etc.

Klik hier voor de verschillende branches!

DuraQuartz voeding

Antislip mogelijkheden

Wij kunnen onze DuraQuartz vloer aanbrengen van glad tot grof antislip. Dat is een groot voordeel. Iedere werkruimte heeft een andere antislipbehoefte. Wij hebben veel ervaring in de voeding en industrie, en kunnen in overleg met u de juiste antislipgraad afstemmen.

vloer met sanitaire holplinten

Plaatsen van sanitaire holplinten

Een ronde hoek, ook wel holplint of sanitaire plint genoemd, zorgt voor extra hygiëne in uw werkomgeving. Door gebruik van holplinten kan er geen vuil in onbereikbare hoeken blijven zitten.

Wij kunnen onze plintafwerking plaatsen in bestaande en nieuwe situaties. Aansluiting op bestaand tegelwerk is mogelijk met gebruik van een plintprofiel. Voor een strakke afwerking in nieuwe situaties plaatsen wij de plinten bij voorkeur met aansluiting onder het tegelwerk.

Systeemdikte DuraQuartz Troffelvloer

In de meeste gevallen wordt er gekozen voor een systeemdikte van 3-5mm. Dit systeem is geschikt voor een hoge mechanische belasting, zoals heftruck en palletwagens. Indien noodzakelijk kunnen we de systeemdikte aanpassen tot maximaal 8mm dikte, geschikt voor extreem zware mechanische belasting!

Bakkerijvloer groen

DuraQuartz werkplaats

DuraQuartz winkel

Bakkerijvloer taart

Prijzen van onze DuraQuartz Troffelvloer

De prijzen van ons DuraQuartz systeem zijn afhankelijk van verschillende factoren; huidige ondervloer, de bewerkelijkheid en bereikbaarheid van de ruimtes en het oppervlakte dat gedaan moet worden. Voor een juiste prijs komen wij graag vrijblijvend bij u kijken. Vul het aanvraagformulier op onze site in, dan maken wij een afspraak op locatie!

DuraQuartz Troffelvloer systeem plaatsen in 1 dag! Bekijk hier de video!